Naše usluge

Naša digitalna agencija nudi moderna i inovativna rešenja za Vaše poslovanje. Posedovanje web sajta je prvi i važan korak ka uspostavljanju Vašeg poslovanja. Pored izrade web sajtova koja je naša primarna delatnost, nudimo veliki broj usluga. Naša misija je pružiti klijentu sva moguća digitalna rešenja dizajnirana u skladu sa njegovim poslovnim ciljevima.

KORISNIČKA PODRŠKA 24/7

Možemo ugovoriti održavanje sajtova na mesečnom i godišnjem nivou po Vašoj želji. Naš tim Vam je na raspolaganju 24/7.

SEO OPTIMIZACIJA

Budite prvi na Google pretragama. SEO optimizacija je važan korak ka uspešnom poslovanju.


DIGITALNI MARKETING

Povećajte broj posetilaca na Vašem Web sajtu. Više klikova znači više kupaca. Promovisanjem Vašeg poslovanja dobićete više kupaca.

IZRADA WEB PRODAVNICE

Osmislili ste biznis u koji želite da uložite vreme i novac. Internet prodavnica je pravo rešenje za Vas.

IZRADA WEB SAJTA

Kreiramo moderne sajtove koji će pospešiti Vaše poslovanje, koristeći najnovije tehnologije.


SAJT OPTIMIZOVAN NA SVIM UREĐAJIMA

Vaš sajt optimizovan na mobilnim telefonima, tabletima, laptop i desktop računarima.

IZRADA LOGOTIPA

Profesionalna izrada i dizajn logotipa u skladu sa Vašim smernicama i željama.
Izrada logotipa za firme, sajtove, grupe, agencije i pojedince.

ŠTAMPA PROMOTIVNOG MATERIJALA

Dizajniramo promotivni materijal i štampamo ga na vizitkarticama, šoljama, majicama, memorandumima, kovertama, čokoladicama i još mnogo toga.

GRAFIČKA OBRADA SLIKA I WEB DIZAJN

Moderne i dobro obrađene fotografije na Vašem sajtu su značajne za Vaše poslovanje. Uticaj dizajna na odluku o kupovini robe ili usluge je veći od 55%.

Pitanja???

Danas kupci neprestano koriste računare, tablete i pametne telefone. Web lokacija im omogućava da pronađu vašu kompaniju i saznaju više o vašem poslu i onome što nudi u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu.

 Na našem sajtu možete naći cenovnik. Međutim cena izrade web sajta zavisi od više faktora i od individualnih zahteva svakog klijenta. Kako bi utvrdili tačnu cenu kontaktirajte nas.

U skladu sa potrebama web sajta za Vaše poslovanje nudimo Vam odgovarajući host i domen. Fakturu odmah dobijate i potrebno je izvršiti uplatu pre početka izrade web sajta. Kako ste Vi vlasnik, nakon uplate dobijate user i šifru za kontrolni panel Vašeg hostinga i domena.

Naravno! Odžavanje sajta zavisi od potreba klijenta, a plaćanje može biti na dnevnom, nedeljnom, mesečnom ili godišnjem nivou.

Vreme izrade sajta zavisi od same kompleksnosti projekta. Prosečno vreme nakon konačnog dogovora sa Vama je od 7 dana za jednostavniji sajt i do 30 dana za WEB shop sajtove. Ukoliko je u pitanju WEB shop sa velikim brojem artikala izrada može trajati duže u zavisnoti od toga.

Kompletan tekst, fotografije i ostali sadržaj koji želite da se nalazi na sajtu je potrebno da dostavite pre početka izrade sajta. Ukoliko Vam i nedostaje nešto od materijala to nije prepreka za nas.

Cilj svakog vlasnika sajta je da ima što veći broj posetalaca na sajtu. Da bi ovo bilo moguće, sajt mora biti veoma dobro SEO optimizovan. Monitoring poseta na sajtu može se lako pratiti pomoću određenih alata koje ćemo Vam mi instalirati i koji u realnom vremenu pružaju sve potrebne parametre u vezi posećenosti sajta.

Svako koga sretnemo bije neku bitku o kojoj mi ne znamo ništa.
Budimo ljubazni i pozitivni jedni prema drugima.

Scroll to Top